Hirdetés

Kibelezték a Nintendo Switch-et

|

Ha szeretitek nézni, ahogy valaki a legapróbb csavarig lebont egy konzolt, akkor ezt a videót nektek találták ki.

Hirdetés

Most, hogy a Nintendo Switch végre eljutott a felhasználókhoz, sokan azonnal el is kezdték tesztelgetni a hardvert. Volt, aki az eszköz strapabíróságára volt kíváncsi, most azonban egy sokkal szofisztikáltabb videót mutatunk.

Már a megjelenés előtt is kikerült néhány kép a konzol belsejéről, akkor azonban csak a nagyobb egységeket vehettük szemügyre. Az iFixit csapata most atomjaira bontotta a konzolt, ez a videó pedig bizonyára hasznos lesz akkor, ha ne adj' isten javításra szorulna a Switch-ünk.

Azért ha elromlana a Switch-etek és korábban még nem csináltatok ilyet, biztos ami biztos inkább bízzátok szakemberre a dolgot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)