Hirdetés

Új hardveren dolgozik a Nintendo

|

Óriási siker a Nintendo Switch, azonban a jelek szerint a japánok már a következő gépüket tervezgetik.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy az utóbbi évek egyik legsikeresebb konzolja a Switch, amiből a megjelenés óta már rengeteg talált gazdára, és valószínűleg továbbra is szép adatokat produkál majd. Viszont a Nintendo gondol a jövőre is, így folyamatosan igyekszik fejleszteni a hardvert.

Hirdetés

A vállalat egyik munkatársának, Shinya Takahashinak nemrég feltették azt a kérdést, hogy a Nintendót meglepetésként érte-e a Switch sikere, és bizony elég meglepő válasz érkezett. Takahashi ugyanis egy kicsit eltért a témától, és azt nyilatkozta, hogy a Nintendo folyamatosan dolgozik a hardverén, így valamikor a jövőben láthatjuk is majd a cég új konzolját.

Persze egyelőre még csak találgatni lehet, mivel áll elő legközelebb a japán óriás, de az mindenképp biztató jel, hogy a srácok már gondolkodnak a folytatáson.

Szerintetek mi lesz a Nintendo következő nagy dobása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)