Hirdetés

Ez a Star Wars videokártya majdnem annyiba kerül, mintha fénykardot vennél

|

Az Nvidia gyűjtői kiadásokat készített az egyik legdurvább, gamereknek szánt videokártyájából, egyet a lázadók, egyet pedig a Birodalom rajongóinak.

Hirdetés

A Star Wars: Az ébredő Erő kapcsán is láttunk már néhány nagyon furcsa Csillagok háborúja-témájú cuccot, így biztosan lesz néhány fura termékkapcsolás idén is. Az Nvidia és a Lucasfilm kooperációja talán nem a legbizarrabb ezek közül, mindenesetre meglepődtünk a gyűjtői kiadású videokártyák láttán.

Hirdetés

A VGA-gyártó a Titan XP-ből készít különleges változatokat és mivel természetesen egy modern gamer PC alkatrészeinek szinte kötelező világítania, rögtön két változattal rukkoltak elő. A jedi rendhez tartozó modell az Nvidia szokásos zöld LED-jeit kapta meg, míg a Galaktikus Birodalom felirattal ellátott verzió természetesen vörös fényt áraszt. A 12 GB memóriával és 12 teraflops számítási teljesítménnyel bíró kártyák természetesen a Titan XP normál változatához hasonlóan piszkosul drágák, egészen pontosan ezerkétszáz dolláros, azaz nagyjából 322 ezer forintos árcédulát adott nekik az Nvidia.

Az előrendelés egyelőre csak néhány országban indult el, a gyártó szerint november 17-én teszik elérhetővé több régióban a kártyákat. Addig a fenti videón és az alábbi képeken csodálhatjátok meg a kétségkívül szép alkatrészeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)