Hirdetés

Nyakunkon a teljesen fehér Xbox Series X?

|

A Logitech egyik hirdetésében bukkant fel a fehér Xbox Series X, de többet egyelőre nem tudunk róla.

Hirdetés

Frissítés: időközben megérkezett a hivatalos cáfolat.

Eredetileg írtuk: Hivatalosan eddig csak fekete színben volt kapható az Xbox Series X, ha nem számoljuk a különböző limitált kiadásokat. Más színről, például fehérről nem is álmodhattak a vásárlók, most viszont épp egy ilyen tűnt fel egy lég érdekes helyen. Az Astro A30 gamer fejhallgató reklámjába csempészett bele a Logitech egy ilyen konzolt. 

A közvetlenül egy fehér PlayStation 5 mellé lepakolt hófehér Xbox Series X persze azonnal beindította az emberek fantáziáját, már csak azért is, mert az ugyancsak fehér Xbox Elite Series 2 alig pár nappal ezelőtt került piacra. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ezen a héten jelentette bel a Logitech a G Cloud nevezetű kézikonzolt, ami történetesen az Xbox Cloud Gaminggel is kompatibilis a  Steam Link és a GeForce Now mellett. Véletlen volna?

Hirdetés

Egyelőre semmi biztosat sem tudunk. Több külföldi médium és kérdésekkel fordult a történtek kapcsán a Microsofthoz, de egyelőre nem derült ki, hogy csak a Logitech reklámjához használtak fel egy teljesen egyedi festésű kellékkonzolt, vagy tényleg arról van szó, hogy érkezik a fehér Xbox Series X.

Utóbbi esetben nyilván az sem mindegy, hogy csak a küllem változik, vagy esetleg a masina belsejébe is belenyúl a Microsoft.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)