Hirdetés

Olyan hibától szenvedhet a PlayStation 5, amit csak a gyári beállítások visszaállításával lehet orvosolni

|

Több beszámoló szerint is elég súlyos gond jelentkezhet a Sony új gépén letöltés közben.

Hirdetés

Sajnos benne van a pakliban, hogy a nemrég megjelent új konzolok esetében olyan hibák és kellemetlenségek is felütik a fejüket, amikről esetleg nem tudott korábban a Sony vagy a Microsoft, ez pedig nyilván csúnya nyomot hagyhat a felhasználói élményen.

Ezúttal a PlayStation 5 kapcsán érkeztek olyan beszámolók, amelyek alapján többen is egy elég szerencsétlen helyzettel találták szembe magukat a friss konzol használata közben.

Hirdetés

Ha igazak a hírek, akkor egy-egy játék letöltése közben előfordulhat, hogy egy hibaüzenet vagy a letöltéshez való sorbanállást jelző "Queued for Download" felirat jelenik meg a képernyőn, ám mindeközben a Downloads menü üres. Emiatt pedig a felhasználó nem tudja leállítani, sem pedig elindítani a letöltést, ami így elég kellemetlen helyzetet idéz elő.

Az amerikai IGN több munkatársa és más játékosok is beszámoltak a furcsa jelenségről már, és elvileg a Godfall, valamint a Call of Duty: Black Ops Cold War két példányának letöltése közben is jelentkezett. Utóbbi esetében állítólag egy olyan hiba is előfordulhat, ami szimplán kikapcsolja a kontrollereket.

Jelenleg úgy tűnik, hogy csak a gyári beállítások visszaállításával orvosolható a letöltéssel kapcsolatos probléma, szóval remélhetőleg a Sony hamarosan a játékosok segítségére siet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)