Hirdetés

Oreo köntösbe öltöztetett Xbox One X-et jelentett be a Microsoft

|

Rossz hír a játék közben falatozóknak: itt a nasiba bújtatott konzol, amitől már magára a gépre nézve is megéhezhetünk.

Hirdetés

A konzolgyártók időtlen idők óta rendszeresen kiadnak egy-egy vizuálisan újragondolt gépet. A dizájnerek általában sikeres játékok stílusában szokták kicsinosítani a konzolokat, az viszont viszonylag ritka, hogy egy keksz legyen a fő motívum.

Hirdetés

Márpedig a Microsoft a jelek - és a Twitter - szerint pontosan ezt tette, amikor összeállt az Oreo gyártóival, hogy kekszekkel és egy kis tejjel ékesítsen fel egy Xbox One X-et. Az egyezség természetesen nem a semmiből köttetett; az Oreo jelenleg az Egyesült Államokban, Puerto Ricóban és Kanadában futó The Stuff Inside nyereményjátékához készült el az "ínycsiklandó konzol".

Sajnos csak a fent említett országokban élőknek van esélyük megnyerni a gépet, úgyhogy ha nagyon megtetszett ez a dizájn, akkor a sorsolást követően érdemes lehet szétnézni a neten, hátha másodkézből lecsaphattok rá.

Nektek melyik a kedvenc speckó konzoldizájnotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)