Hirdetés

Ott tartunk, hogy már lottón nyerhetsz jogot a PlayStation 5 vásárlására

|

Elég furcsa megoldást választott egy viszonteladó a PlayStation 5 előrendelések kezelésére.

Hirdetés

Nincs könnyű helyzetbe az, aki PlayStation 5 konzolt szeretne vásárolni, és új masináját nem rendelte elő még tavaly ősszel. Előrendeléseket persze most is le lehet adni a különböző boltokban, de értelemszerűen ekkor az ember a hosszú sor legvégére kerül, és ki tudja, mikor jut el végre oda, hogy immár saját PS5-jével a kezében bandukolhat hazafelé. A helyzet pedig nem rózsás, a piacon egyre inkább az a mondás, hogy a várakozás még tovább tarthat a következő időszakban.

Egy brit viszonteladó azonban úgy döntött, megkavarja kicsit a megszokott előrendelői rendszereket, és egy gyakorlatilag gond nélkül szerencsejátéknak is nevezhető megoldást vezet be a PS5 konzolok kapcsán. 

Hirdetés

A Currys PC World egy "PS5 VIP Pass" nevezetű megoldást talált ki, melynek az a lényege, hogy a VIP Pass tulajdonosai között véletlenszerűen sorsolják ki a vásárlási "jogot", mikor új PlayStation 5 szállítmány érkezik a boltba. Nincs tehát klasszikus előrendelői sor, ugyanannyi eséllyel indul a konzolokért az, aki régebben regisztrált, és az is, aki a mai napon vált ki egy VIP Passt. 

Nyerészkedésről egyébként nem lehet beszélni, ugyanis a PS5 VIP Pass teljesen ingyenes, nem számolnak fel érte külön díjat, csak igényelni kell. Fontos azonban megjegyezni, hogy csak és kizárólag személyes átvétellel lehet így PlayStation 5-öt rendelni, illetve vásárolni, szóval azzal azért ne számoljatok, hogy ti így csaptok le a brit bolt készleteire. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)