Hirdetés

Ezek voltak 2017 legjobb termékei a PC World olvasói szerint

|

December végén lezajlott egy szavazás, melynek keretében az olvasók adhatták le voksaikat az elmúlt év legjobb termékeire. Íme az eredmények.

Hirdetés

A GameStaron minden évben a legjobb játékokat keressük, a PC World pedig az év termékeit, az iparág legfontosabb szereplőit gyűjti, hogy aztán az olvasók szavazzák meg a díjazottakat.

Hirdetés

A szavazás során kiderült, a PCW olvasói szerint ki az év embere, melyik volt a legjobb monitor, gamer notebook, hardver, mobil, fejhallgató, fényképező, és több más kategória legjobbja. Az eredményeket ezen az oldalon tekinthetitek meg, alább pedig az FLL keretében szervezett díjátadót láthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)