Hirdetés

Ez a Nintendo 3DS minden Pokémon rajongónak tetszeni fog

|

A Pokémon franchise népszerűsége továbbra is töretlen, ez pedig bőven elég ahhoz, hogy a Nintendo újabb termékekkel rukkoljon elő: ezúttal egy egyedi Nintendo 3DS XL-ről van szó.

Hirdetés

A Pokémon GO hype-ja már lecsengőben van, de a Sun & Moon továbbra is remekül fogy, a Duel ingyenesen terjed a mobilokon, a Prism a világhálón él tovább és mindeközben készül az élőszereplős Pokémon film, a Detective Pikachu is, szóval a franchise továbbra is tarol. 

A Nintendo of America bemutatta a Nintendo 3DS XL legújabb kiadását, a Pikachu Yellow 3DS XL-t, amely február 24-én jelenik meg az Amerikai Egyesült Államokban, körülbelül 57 ezer forintos árcédulával (az európai megjelenésről egyelőre nincsenek információink):

Sajnálatosan a nagyon sárga és nagyon Pikachus kézikonzolhoz nem csomagoltak egyetlen Pokémon játékot sem, de aki esetleg nagy rajongója a szériának és még nem szerzett be egy3DS XL-t, az megfontolhatja a képen látható drágaság beszerzését. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)