Hirdetés

Billentyűzet készült kimondottan a PlayerUnknown's Battlegroundshoz

|

Aki semmi mással nem játszik, vagy kell neki egy kis segítség, hogy PUBG-zés közben mindig tudja, mi hol van, annak a Varmilo billentyűzete tökéletes lesz.

Hirdetés

Fura világot élnénk, ha nem akarna egy trendet mindenki válogatott módszerekkel meglovagolni. Lesznek még PUBG-s perifériák, elhihetitek.

Hirdetés

Most a Varmilo villantott egyet. A VA108m és VA87m billentyűzetekből (az egyiken van numpad, a másikon nincs) egyaránt készül olyan változat, amin a számok helyén a fegyverek és gyógyszerek logói szerepelnek, a szóköz inspirálóan mutatja az üzenetet, ami győzelem esetén látható, az Enter, a nyilak és az Esc pedig csodás neonsárga színben tündököl. A betűknél kis ikonok jelzik, melyikkel mit lehet csinálni, viszont ha bárki bármit átállít, már semmit nem ér a segítség. Jól gondoljátok meg a vásárlást, 131 dollárnál kezdődik és 164 dollár a legdrágább változat (a mechanikus kapcsolótól függ).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)