Hirdetés

Átlátszó PS4 Pro-val ünnepeljük, hogy 500 millió PlayStation talált gazdára

|

Újabb PlayStation 4 Pro-t dob piacra a Sony, ami ezúttal nem egy játékhoz kötődően kapott más burkolatot.

Hirdetés

Jövőre lesz 25 éve, hogy megjelent az első PlayStation konzol, és ezt valószínűleg a Sony sem felejti el. Most viszont egy másik mérföldkövet ünneplünk.

Hirdetés

A japán vállalat ma bejelentette, hogy a PlayStation, PlayStation 2, PSP, PlayStation 3, PlayStation Vita és PlayStation 4 konzolokból összesen több mint 523 millió példány talált gazdára, minek örömére 50000 darab, limitált kiadású PlayStation 4 Pro kerül forgalomba augusztus 24-étől. Az új gép 499 eurós ajánlott fogyasztói árat kapott, átlátszó burkolattal, 2 TB-os merevlemezzel, egy számozott bronz plakettel, egy talppal, valamint egy hozzá illő kontrollerrel és PlayStation kamerával érkezik. A kontroller 64 euróért külön is megvásárolható lesz.

Szintén az ünnep miatt készült el a Gold Wireless Headset 500 Million Limited Edition, ami ugyanúgy átlátszó, és ugyanúgy bronz színűek a részletek rajta.

Szerintünk gyönyörű. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)