Hirdetés

Lassan gazdára talál a 80 milliomodik PlayStation 4

|

A Sony büszkén jelentette, hogy március végén átlépték a 79 milliós eladott darabszámot.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy a Nintendo elárulta, mennyire jól fogy a Nintendo Switch, a Sony is megosztotta a PlayStation 4 statisztikáit, és bizony a kékeknek van mire büszkének lenni.

Hirdetés

A japán óriás tudatta a világgal, hogy már túl vannak a 79 millió eladott PS4-en világszerte, amiből 2,5 milliót az utolsó negyedévben passzoltak el, ami így is csak töredéke volt a március 31-én lezárt pénzügyi év teljesítményének, az elmúlt 12 hónapban ugyanis 19 millió konzol talált gazdára. Ez durván egy millióval kevesebb, mint az előző évben, vagyis szép lassan azért elkezdett csökkenni a kereslet a konzol iránt.

A tervek szerint a vállalat további 16 millió konzolt értékesít majd 2019 márciusáig. Ha sikerülne átlépniük a 102 milliót, akkor megelőznék a Nintendo Wiit, és a PS4 elfoglalhatná a helyét a történelem 5 legjobban fogyó konzoljának fenntartott dicsőségfalon, ahol a Sony 3 taggal képviseltetné magát ezzel az eredménnyel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)