Hirdetés

Külső merevlemezeket is támogat a PS4 új szoftvere

|

Elindult a PlayStation 4 legújabb, 4.5-ös firmware-ének bétatesztje, így kiderült az is, milyen újdonságokat hoz majd a legújabb verzió.

Hirdetés

Nemrég elindult a PlayStation 4 legújabb szoftverének bétatesztje, a 4.5-ös változat pedig több, régóta várt újdonságot hoz majd a játékosoknak. Sokaknak talán a legfontosabb, hogy végre USB-vel csatlakoztatott külső tárhelyeket is használhatunk, akár 8 terabyte-os kapacitásig.

Így végre nem csak akkor juthatunk több helyhez, ha a konzol belső merevlemezét cseréljük nagyobbra, de más szempontból is kényelmesebb lesz PS4-et használni az új firmware megjelenése után. Átalakul például a játék közben előhívható gyorsmenü, ahonnan ezen túl partikat is szervezhetünk majd. Akik háklisak konzoljuk külsőségeire, az új szoftver megérkezése után akármilyen képet beállíthatnak háttérképként, saját screenshotjaikat pedig át is szerkeszthetik kicsit, mielőtt wallpapert csinálnának belőle.

A nemrég kiadott YouTube-frissítés után újabb forrásból nézhetünk majd videókat a PlayStation VR-ral, ugyanis a 4.5-ös firmware megjelenésétől kezdve 3D-s Blu-Ray lemezek tartalmát is megnézhetjük a headseten. Hogy mikor érkezik meg a szoftver végleges változata, egyelőre nem tudni.

Nektek hogy tetszenek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)