Hirdetés

Új változatban jön a PS4-es GOLD Wireless Headset

|

A Sony átdolgozta a kimondottan a PlayStation 4-hez szánt, vezeték nélküli 7.1-es fülesét, mely PlayStation VR-ral is kényelmesen használható.

Hirdetés

Mivel mind a PlayStation 4 kontrollerén, mind a PlayStation VR távirányítóján van jack csatlakozó, gyakorlatilag bármilyen jackes fülessel játszhatunk, de a VR-os játékoknál azért csak jobb lenne eggyel kevesebb extra kábel. Ezt a problémát sajnos nem oldja meg az új füles sem.

Hirdetés

A hivatalos leírás szerint a GOLD Wireless Headset a Wireless Stereo Headset 2.0 továbbfejlesztett változata, mely az egész fület lefedő párnákkal, valamint két rejtett, zajszűrős mikrofonnal garantálja a zavartalan játékélményt. A mellé csomagolt vevővel hagyományos módon vezeték nélkül játszhatunk, viszont PlayStation VR-ral csak úgy működik, ha használjuk a szintén a csomaghoz tartozó jack kábelt. A Headset Companion App segítségével fejlesztők által összeállított módokat alkalmazhatunk, hogy minden játék a legjobb élményt adja.

A megjelenéséről és az áráról semmit nem tudunk még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)