Hirdetés

Elegáns, Gran Turismo Sport stílusú PlayStation 4 érkezik

|

Ez a limitált kiadású Gran Turismo Sport festésű konzol olyan lazán néz ki, hogy még azoknak is kelleni fog, akiket nem is érdekelnek az autók.

Hirdetés

A hivatalos PlayStation Blogon jött a bejelentés, miszerint október 18-án, a Gran Turismo Sport megjelenésével szinte egy időben jön egy különleges, limitált kiadású PlayStation 4 változat is. A konzol gyönyörű ezüstös/fekete dizájnja nem csak a versenyőrülteknek szól.

A Gran Turismo Sport kiadású PlayStation 4 egyébként sima bundle csomagokban, a játék a Standard kiadásával is elérhetőek lesznek, ezekről a verziókról számolt most be a Sony:

- Jet Black PS4 1TB-os csomag
- Jet Black PS4 500GB-os csomag
- Jet Black PS4 1TB-os csomag extra Jet Black kontrollerrel
- Jet Black PS4 Pro kiadás

A csomagolt játékhoz jár 250 000 dollárnyi extra kredit, matrica csomag, króm versenyző sisak, és PS4 avatárok is. Viszont a limitált konzol nagyon pofásan fest, nézzétek:

Azt, hogy mit is jelent pontosan a "limitált" kifejezés, és hogy mindezért mennyit kell majd fizetnünk, azt még nem tudni, reméljük hamarosan erről is beszámolhatunk nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)