Hirdetés

PlayStation 4 Neo - kiszivárogtak a fejlesztőknek küldött dokumentumok

|

A Sony pár hete kiküldött egy leírást a fejlesztőknek, amiben elmagyarázta, miért jó a PlayStation 4 Neo, és mire számíthatnak a konzoltól. Ez most úgy tűnik, felkerült a netre.

Hirdetés

Már a gyártó is hivatalosan megerősítette, hogy lesz erősebb PlayStation 4, de még annyit sem tudunk róla, mint az Xbox One Scorpióról. 

Az elmúlt néhány hétben sorra hallottuk a pletykákat a konzollal kapcsolatban, több egymástól független forrás is megerősítette a specifikációkat, mondtak ezt-azt a Sony terveiről is. A most kiszivárgott dokumentum hivatalosnak tűnik, és a benne szereplő infók egyeznek azzal, amiket korábban megszellőztettek. A 42 oldalas leírásban szó esik tanácsokról is, hogy hogyan tudják a fejlesztők kihozni a gépből a 4K-s felbontást, és hogy bár elsősorban a 4K-s televíziók tulajdonosait célozzák, azért a HDTV-sek is láthatnak javulást vagy a látvány, vagy a framerate terén a jelenleg piacon kapható PS4-hez képest. Úgy tűnik, változni fog a konzol külseje, de a végleges dizájnról még nem döntöttek.

PS4.5_NEO.pdf by fdgdfgdf on Scribd

Ismét megerősítést kaptunk arról, hogy a Neo nem üti ki a PS4-et, és minden október után megjelenő játék támogatni fogja mindkét konzolt. Nem tudjuk, ez azt jelenti-e, hogy minden mostantól kiadott címnek két grafikai szintje lesz, vagy csak szimplán futnak mindkettőn. Az, hogy a korábbi játékokat frissítik-e, teljesen a fejlesztőkre van bízva. 

Egyébként azt érdemes lehet figyelembe venni, hogy ez a dokumentum valószínűleg pár hónapja lett kiküldve, és a benne található infók már nem feltétlenül aktuálisak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)