Hirdetés

Kiderült az új PlayStation 4 modellek hazai ára

|

Nem sokkal a hivatalos bejelentés után azt is megtudtuk, pontosan mikor és milyen áron kerül majd a hazai voltok polcaira a PlayStation 4 Pro és a PlayStation 4 Slim.

Hirdetés

A szerda esti PlayStation Meetingen megtudtuk, hogy a nemzetközi piacon a PlayStation 4 Slim szeptember 15-től, a PlayStation 4 Pro pedig november 10-től kapható. Előbbi árát 299 euróra, míg utóbbiét 399 euróra lőtte be a Sony.

A Sony hazai képviselete most elárulta, hogy a dátumokat illetően nem lesz változás, a két új konzol nálunk is a nemzetközi rajttal egy időben kerül fel a polcokra. A PlayStation 4 Slim ajánlott fogyasztói ára 101 990 forint lesz, míg egy PlayStation 4 Pro modellért 134 990 forintot kell letenni az asztalra.

Beárazták az új kiegészítőket is. Az átdolgozott Dualshock 4 kontrollert 18 990 forintra lőtték be, akárcsak az új PlayStation Camerát, ami ezúttal egy állványt is kapott, így végre kényelmesen feltehetjük a tévé tetejére. A vertikális talpért 6190 forintot kell leszurkolnunk, míg a 7.1-es térhatású, zajszűrős mikrofonnal is felszerelt Platinum vezeték nélküli headset ára 57 990 forint lesz. Utóbbi szintén a PlayStation 4 Slim megjelenésének napján, vagyis szeptember 15-én válik elérhetővé.

Ti beruháztok valamelyik konzolra vagy kiegészítőre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)