Hirdetés

PlayStation 4 Pro - váratlanul megjelent egy új modell

|

Erősebb nem lett, viszont határozottan jobb a CUH-7200-as kiadás.

Hirdetés

A Sony legerősebb konzolján eleve is remek élmény játszani, de néhány modell olyan hangosan zúg, hogy azt csak a zajszűrős fejhallgatót használók nem hallják.

Hirdetés

Erre a problémára is megoldást talált a kiadó, aki csendben piacra dobta a CUH-7200-as modellt, mely a Red Dead Redemption 2-es gépcsomagban is megtalálható. Halkabb, viszont állítólag egy picit jobban melegszik, de nem kell félni, hogy emiatt meghibásodik. Lecserélték a tápcsatlakozót is, a nagyobb, PC-knél is használt kábelt leváltotta a kisebb, 8-as alakú, ami az alap PlayStation 4-hez, a Slimhez és az Xbox One S-hez is jár. Várhatóan a jelenleg piacon lévő modelleket nem vonják vissza, így kell egy kis idő, hogy már ez legyen megtalálható a boltokban, de a karácsonyi szezonban jó eséllyel ki lehet fogni egy ilyet. Illetve, mint említettük, ha az RDR2-es csomagot veszitek és a CUH-7216B kód szerepel a dobozán, tutira ezt kapjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)