Hirdetés

Így néz ki a vékonyabb PlayStation 4?

|

Felkerült a netre néhány kép, amiken állítólag a hamarosan bejelentésre kerülő új PlayStation 4 slim gép látható.

Hirdetés

Szeptember 7-én a Sony várhatóan nem csak a PlayStation 4 Neót, a konzol erősebb változatát jelenti be, de a kompaktabb modellt is. A konzol időszakos vékonyítása bevett gyakorlat, 3 év után biztos, hogy megvannak a módszerek ugyanazon hardver kisebb dobozba préseléséhez.

A PlayStation 4 slimet ábrázolják állítólag az alábbi képek, melyek egy a GumTreen keresztül futó aukció oldaláról, valamint a Polygontól származnak. Az eladó 295 fontot kér érte, ami kb. 110 ezer forintnak felel meg, és ez nem egy magas ár egy PS4-ért, pláne úgy, hogy ez a modell még nem is kapható.

A képek alapján az új modell sarkai lekerekítettek, a gombok a lemezkiadó előtt helyezkednek el, a két USB csatlakozót pedig elrakták egymás mellől. A csatlakozók száma látszólag csökkent, hátul csak egy UTP, egy HDMI, egy AUX és a tápkábel csatlakozója található, az optikai kimenetet nem látni.

Nekünk tetszik, várjuk a hivatalos bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)