Hirdetés

Jön a fehér PlayStation 4 Slim

|

Aki esetleg azért várt a vásárlással, mert nem tetszik neki feketében a vékonyított PlayStation 4, annak már nem kell sokat várnia.

Hirdetés

A karácsonyi szezonban is elég jól teljesített a PlayStation 4, a PS4 Pro és a Slim megjelenése segített abban, hogy akinek még nem volt meg a Sony új generációs konzolja, most vegyen először, akinek meg már volt egy korábbi változat, lecserélje azt egy újra.

Ha viszont kihagytátok az akciókat, mert mondjuk a fekete gép nem illik a nappaliba, most lehet, hogy eljött a ti napotok. Január 24-étől lesz kapható a gleccserfehér (Glacier White) PS4 Slim, ami pusztán színében tér el az eddig is kaphatótól. Kontrollere szintén fehér, és már az új változat, aminek light barja átvilágít a touch paden. 500 GB-os tárhellyel rendelkezik, ami azoknak, akik évi 4-5 játékkal játszanak, elég lehet, de aki ennél többet vásárol, annak érdemes megfontolnia inkább egy 1 terásat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)