Hirdetés

Négy új, játékot is tartalmazó PlayStation 4 Slim gépcsomag jön

|

A Sony bejelentette, milyen PlayStation 4 Slim csomagokat vásárolhatunk meg az ünnepi szezonban.

Hirdetés

A PlayStation 4 Slim alapgép jövő héttől már beszerezhető lesz, de a sima kiadáshoz nem jár semmilyen extra. A játékkal egybecsomagolt bundle-ökre várni kell még egy kicsit, de csak azért, mert maguk a játékok pár hónap múlva jelennek meg.

Október 5-én vehetjük meg az első új pakkot, mely egy 1 terás gép lesz, mellé pedig a Call of Duty: Infinite Warfare és a Modern Warfare Remastered jár. Az új CoD ugyan csak november 4-én jön, de aki ezt választja, a Modern Warfare egyjátékos kampányát azonnal elkezdheti játszani, 30 nappal mindenki más előtt. Mindkettő digitális kód formájában kerül a gép mellé.

Ha jobban preferáljátok a dobozos változatot, és hajlandóak vagytok várni, ugyanezt megvehetitek november 4-étől, de lesz olyan kiadás is, amiben a Call of Duty 4 újrakevert változata nincs benne.

A negyedik gépcsomaghoz a Watch_Dogs és a Watch_Dogs 2 jár kedvezményesen, ez november 15-én jelenik meg.

Az Egyesült Államokban egyébként egy Uncharted 4 bundle is a polcokra kerül szeptember 15-étől, de azt nem tudjuk, ez Európába is jön-e. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)