Hirdetés

PlayStation 5 - főként nagy költségvetésű AAA játékok érkeznek majd a konzolra

|

Úgy tűnik, hogy a Sony a legelhivatottabb játékosok igényeire szabja a következő generációs terveit.

Hirdetés

Habár a legtöbb most készülő játék még meg fog jelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra, érezhető, hogy már a végét járja a jelenlegi konzolgeneráció. Ahogy telnek a hónapok, úgy tudunk meg egyre több érdekességet a közeljövőben érkező újdonságokról, és most a japán óriás is elárult egy nagyon fontos dolgot.

Hirdetés

A Wall Street Journal beszámolója szerint a Sony leginkább AAA címekkel szeretné majd rávenni a játékosokat arra, hogy a PlayStation 5-öt válasszák a Project Scarlett helyett. A vállalat természetesen továbbra is támogatja az indie alkotásokat, de elsősorban a nagy kiadók komolyabb büdzsével rendelkező játékain lesz a hangsúly. Illetve azon, hogy házon belül, a saját csapataival is jobbnál-jobb kalandokat tegyenek le az asztalra.

Még nem tudni, mikor jelenik meg a PlayStation 5, de jó esély van rá, hogy jövő karácsonykor már egy vadonatúj konzolt emelhetünk le a boltok polcairól. Ti melyik gépet választjátok majd a következő generációban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)