Hirdetés

Ismét megjelent néhány kép a PlayStation 5 devkitjéről és annak kontrolleréről

|

A friss fotókon elméletileg a gép fejlesztőknek szánt változata, és az ahhoz használt kar látható.

Hirdetés

Még tavaly söpört végig az interneten az a kép, amelyen megcsodálhattuk a PlayStation 5 elég otromba dizájnnal rendelkező devkitjét. Most pedig egy friss szivárgásnak köszönhetően ismét vethetünk egy pillantást a masinára.

Hirdetés

A ResetEra fórumán napvilágot látott három friss fotó, amelyeket elméletileg egy iroda takarítója készített a Sony újgenerációs konzoljának fejlesztői változatáról, és valószínűleg az annak irányítására szolgáló kontrollerről. Mindkét kütyü megegyezik a korábbi, fent említett képen látott cuccokkal, ez alapján pedig egyre valószínűbbnek tűnik, hogy tényleg ez a PlayStation 5 devkitje.

Viszont a kontroller csak nyomokban hasonlít a DualShock 4-re, ami ugyan nem jelenti egyből azt, hogy ilyenek lesznek az új gép mellé kapható karok, de elképzelhető, hogy kisebb változtatások után, viszont a dizájnt nagyjából megtartva kerül majd piacra a cucc.

Nektek hogy tetszik a devkit és a kontroller?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)