Hirdetés

Két extra gombbal érkezhet a PlayStation 5 kontrollere

|

Valószínűleg a Microsofthoz hasonlóan a Sony sem fogja gyökeresen megváltoztatni a jelenlegi dizájnt, de lesznek azonnal észrevehető extrák a PS5 kontrollerén.

Hirdetés

A The Game Awards során bemutatkozott az Xbox Series X, és nemcsak magát a gépet nézhettük meg, hanem a kontrollerét is. Első ránézésre semmi nem változott rajta, de valójában annyival kiegészítették, hogy került rá egy megosztást vezérlő gomb, a D-Padet az Elite kontrollertől örökölte, és a méretét is csiszolgatták, hogy még kényelmesebb legyen használni.

Hirdetés

A következő PlayStation kinézetéről és kontrolleréről még semmi konkrétat nem tudunk, viszont egy frissen közzétett szabadalmi bejegyzés alapján a DualShock 5-re kerülhet két extra ravasz. Nem tudjuk, hogy végül felhasználják-e ezt a tervet, de a több gomb sose jelent rosszat.

Jövőre jelenik meg egyébként egy kiegészítő a DualShock 4-hez, mely két programozható gombbal teszi használhatóbbá az eszközt, de annak eltérő a kialakítása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)