Hirdetés

Még a pulzusunkat is figyeli majd a PlayStation 5 kontrollere?

|

Előkerült egy szabadalom, ami egy elég érdekes funkcióról árulkodik.

Hirdetés

Még mindig türelmesen várjuk a PlayStation 5 hivatalos leleplezését, amire reméljük, hamarosan már tényleg sor kerül. Addig viszont csak találgathatunk a részleteket illetően, és néha-néha felbukkanó képek és egyéb apróságok alapján alkothatuk képet a fejünkben az új gépről.

Hirdetés

Most épp egy olyan, a Sony által bejegyeztetett szabadalom látott napvilágot, amit elnézve még az is elképzelhető, hogy a PlayStation 5 kontrollere használat közben bizonyos információkat gyűjt majd be a játékos szervezetéről. A szenzor elméletileg különféle biológiai visszajelzések alapján képes lesz nyomon követni a elektrodermális aktivitást, illetve a pulzust is, majd az adatokhoz igazodva változtatja meg a rendszer a felhasználói élményt. Egyelőre viszont rejtély, hogy ez mit is takarhat.

Jelenleg nehéz lenne megmondani, hogy valóban lesz-e ilyen funkció, mivel sok esetben egyáltalán nem kerülnek felhasználására az ilyesféle szabadalmak.

Szerintetek hasznos lehet egy ilyen szenzor a kontrollerben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)