Hirdetés

Imádnánk ezeket a gyönyörű, egyedi festésű PlayStation 5 kontrollereket

|

BossLogic elképzelte, milyenek lehetnének a PS5 új, DualSense perifériái, amelyeken végre tényleg van elég felület ahhoz, hogy különleges dizájnokat álmodjanak meg rá a tervezők.

Hirdetés

Tegnap éjjel a Sony tulajdonképpen széttrollkodta az első 2020-as Inside Xbox adást, ugyanis nem sokkal a Microsoft livestreamje előtt leleplezték a PlayStation 5 új kontrollerét. Egyelőre csak az alap, fehér-fekete kiadást láthattuk a keresztségben a DualSense nevet kapó új perifériáról, azonban nem kellett sokáig várni arra, hogy a kreatív elmék továbbgondolják ezt a letisztult és egyszerű dizájnt. 

Hirdetés

Az internet egyik legkedveltebb grafikusa, BossLogic ugyanis gyorsan összedobott egy halom egyedi festést a PS5-ös kontrollerekhez. Az alábbi galériában akad többek között Transformers, Air Jordan és Pokémon minta is, de nekünk messze a pókemberes megoldás lett a kedvencünk. Egyértelműen látszik, hogy a DualSense kontrollereken végre valahára az Xbox One-on irányítókhoz hasonlóan akad elég szabad felület ahhoz, hogy szárnyalhasson a tervezők fantáziája. 

Kíváncsian várjuk, hogy a Sony végül milyen hivatalos változatokkal fog majd előállni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)