Hirdetés

Holnap végre leleplezhetik a PlayStation 5 konzolt és annak pontos specifikációját is

|

Nem kell tovább várnunk, holnap mindenre fény derülhet egy livestream során.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy mi lapul az Xbox Series X formabontó borítása alatt, ha viszont minden jól megy, akkor holnap délután végre valahára a PlayStation 5 kapcsán is sokkal okosabbak leszünk. Egy livestream keretein belül ugyanis szó esik majd arról, milyen rendszer is kerül az új konzolba. 

Hirdetés

Erről nem más mesél a PlayStation Blog élő adásában, mint Mark Cerny, az új konzolt építő csapat vezető mérnöké, aki tavaly áprilisban az első komolyabb infókat is elárulta a PlayStation 5-ről. A Sony még mindig adósunk az új masina pontos specifikációjával, árával és megjelenési dátumával, ezekből remélhetőleg minél több kiderül majd a holnapi nap folyamán. Természetesen mi is nézni fogjuk a közvetítést, és azonnal beszámolunk a friss infókról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)