Hirdetés

Videón a PlayStation 5 villámgyors töltési ideje

|

A Sony azt ígérte, hogy gyakorlatilag megszűnnek a töltőképernyők a következő generációval. A jelek szerint nem vicceltek.

Hirdetés

Mark Cerny nemrég mesélt már egy kicsit a készülő hardverről, és bár odébb van még a megjelenés (2020. áprilisa előtt biztosan nem kapunk új konzolt), a Sony már teljes gőzzel készül a generációváltásra.

Hirdetés

Most Japánban egy meetingen hasonlították össze a PS4 Prót és a PlayStation 5 aktuális hardverét, és hát az eredmény elég jól látható.

Ami a PlayStation 4 Prónak több mint 8 másodperc, azon a PlayStation 5 kevesebb mint 1 másodperc alatt átrágja magát. Mivel konzolon az elmúlt években elég durva töltési időkbe is belefutottunk, kifejezetten örülünk az ilyen jellegű fejlesztéseknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)