Hirdetés

Valószínűleg mindenhol egyszerre kerül majd a boltok polcaira a PlayStation 5

|

Jó esély van rá, hogy minden játékos számára ugyanabban az időpontban váljon elérhetővé az új konzol.

Hirdetés

A PlayStation 4 2013 novemberében jelent meg Észak-Amerikában, majd két héttel később majdnem mindenhol kapható volt - kivéve otthonát, Japánt, ahol 2014 februárjáig kellett rá várni. Többek szerint is hiba volt így felosztani a megjelenést, és úgy tűnik, hogy a Sony is hasonló állásponton van.

Hirdetés

Jim Ryant, a Sony Interactive Entertainment elnökét nemrég a PlayStation 5 japán megjelenése kapcsán kérdezték egy interjúban, és azt is megérdeklődték, hogy tartja-e magát a Sony a PlayStation 4 esetében alkalmazott taktikához. Ryan sajnos nem tudott konkrétumokkal szolgálni, viszont elárulta, hogy ő is nagy szerepet játszott annak a döntésnek a meghozatalában, aminek az lett a vége, hogy Japánban három hónapot csúszott a PS4 debütálása.

Állítása szerint jó oka volt annak, hogy a csúszás mellett döntöttek, de ma már úgy látja, nem volt jó ötlet. Hosszú agyalás után határoztak így évekkel ezelőtt, de úgy véli, talán lett volna más megoldás is. A jelek szerint tehát a srácok megbánták már a dolgot, ami azt is jelentheti, hogy a PlayStation 5 esetében nem fogják megismételni ezt a hibát, és mindenhol egyszerre kerül majd a boltokba a következő generációs masina.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)