Hirdetés

Legalább a Sony jó hírrel tud szolgálni a járvány idején

|

A hivatalos álláspont szerint még a nem túl ideális helyzet ellenére is időben meg fog érkezni a PlayStation 5.

Hirdetés

A Sony nemrég elárult néhány részletet az idén érkező PlayStation 5-tel kapcsolatban, de sajnos még mindig nem nézhettük meg, pontosan hogyan is fest majd az újgenerációs masina. Viszont legalább már az biztosnak tűnik, hogy nem függ a jelenleg is tomboló koronavírus-járványtól az, hogy mikor kerül  a gép a boltok polcaira.

Hirdetés

A vállalat egyik szóvivője a Bloombergnek megerősítette, hogy a koronavírusnak nem lesz semmilyen jelentős hatása a PlayStation 5 megjelenésére, amire valamikor az idei év végén kerülhet majd sor, de a pontos dátum egyelőre nem ismert. Persze simán benne van a pakliban, hogy a világjárvány esetleges súlyosbodása végül mégis beleszólhat a tervekbe, de egyelőre nem érdemes ilyesmiket vizionálni, hiszen az elég biztató jel, hogy a Sony nem számít ilyen jellegű problémára.

Viszont most már tényleg örülnénk annak, ha a japánok végre bemutatnák a vadonatúj gépet. Ti milyen konzolt terveztek venni a következő generáció indulásakor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)