Hirdetés

A sima PS5 mellett egyből jön a PlayStation 5 Pro is?

|

Legalábbis ezt állítja egy japán újságíró, de persze azért még nem érdemes azonnal hitelt felvenni a drágább konzol miatt.

Hirdetés

A Sony hivatalosan még mindig nem jelentette be, mikorra várható a PlayStation 5 konzol megjelenése, de elég valószínű, hogy nem akarnak majd lemaradni a konkurenciától, és így ők is valamikor 2020 vége felé dobják piacra az új gépet. Az is lehet azonban, hogy nem csak egy masináról, hanem rögtön két konzolról van szó.

Hirdetés

Xbox fronton korábban két gépről, az erősebb Anacondáról és a gyengébb, viszont olcsóbb Lockhartról is hallani lehetett, de az idei E3-on feltűnően csak egy új konzolról beszélt Phil Spencer, így továbbra sem tudjuk, valójában mire készül a Microsoft. Ha minden igaz, akkor tehát a Microsoft dobta a korábbi koncepciót, és 2020-ban csak egyetlen bivalyerős konzolt fog a szorítóba küldeni. Egy japán újságíró, Zenji Nishikawa szerint azonban pont a Sony lesz az, aki végül a kettős megjelenés mellett dönt: a sima PlayStation 5 mellett egyből felkerülhet a polcokra az erősebb PS5 Pro konzol is. Nishikawa szerint a Sony tisztában van azzal, hogy vásárlóinak nagy része nem akar a következő generáció közepéig várni egy high-end gépre, ezért pedig már 2020-ban hajlandó lesz komolyabb összegeket is kiadni az erősebb PS5-re. 

Mindezt persze érdemes továbbra is helyén kezelni, hiszen mindössze egy pletykáról van szó, a hivatalos megerősítésig ne vegyetek mérget arra, hogy kétféle PS5 közül kell majd választanotok 2020 karácsonyán. Szerintetek lenne értelme egyszerre két konzollal nyitni a következő generációt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)