Hirdetés

PlayStation 5 - megnézhetjük, milyen lenne a gép, ha a devkit tervrajzairól mintázták volna

|

A szabadalomban látható rajz alapján render is készült.

Hirdetés

Még várat magára a Sony következő generációs konzoljának leleplezése, ám ettől függetlenül a rajongók folyamatosan találgatnak, milyen is lesz az új gép. Előző héten megjelent a neten egy érdekes kép, amin talán a PlayStation 5 egyik változata szerepel, de valószínűleg nem ezt a retrofuturisztikus dizájnt használják majd.

Hirdetés

Hónapokkal ezelőtt lett bejegyeztetve egy új szabadalom, ami elméletileg egy hűtőrendszer terve a Sony új masinájához. Az ehhez kapcsolódó kép pedig egy furcsa formájú kütyüt ábrázolt. Sokan arra gyanakodtak, hogy a LetsGoDigital által publikált anyagon a PlayStation 5 fejlesztőknek szánt változata szerepel, mivel kicsi a valószínűsége annak, hogy ezt a dizájnt kapja a végleges változat.

Mindenesetre a srácok úgy döntöttek, elkészítenek néhány 3D-s rendert a szabadalom alapján. A képeket megnézve még valószínűbbnek tűnik, hogy nem ilyen dizájnt kap a konzol, hiszen a PlayStation 4 viszonylag minimalista kinézete után elég furcsa lenne, ha egy ilyen monstrummal állnának elő a japánok. A devkiteket meg nem szokták ennyire kidíszíteni.

Hogy tetszik? Szerintetek ilyesmi lesz a végleges dizájn?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)