Hirdetés

PlayStation 5 - csak azt a részét kell feltelepítenünk a játékoknak, amelyeket tényleg ki akarjuk próbálni

|

Magyarul, ha te csak multizni szeretnél, akkor nem fogja feleslegesen foglalni a helyet a PS5-ön a single player kampány.

Hirdetés

Jim Ryan ma egy méretes közleményben mesélt arról, hogy 2020 végén érkezik a következő PlayStation konzol, majd pár részletbe is beavatott bennünket a PS5 új kontrollere kapcsán. A Sony Interactive Entertainment elnökének írása mellett viszont megjelent egy méretes Wired cikk is, amelyből több érdekesség is kiderült. 

Hirdetés

Megtudtuk például, hogy az új konzol esetében csak és kizárólag azokat a részleteit kell feltelepítenünk a játéknak az SSD-re, amelyeket használni is fogunk. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy ha valakit egyáltalán nem érdekel a többjátékos élmény, akkor csak a kampányt pakolja fel a gépére. Vagy például gond nélkül letörölheti az egész single player verziót, ha végigjátszotta azt, és immár csak a multiplayerre akar koncentrálni. 

Elárulták egyébként azt is, hogy a fejlesztőknél lévő devkitek külleme valóban nagyon hasonlatos ahhoz a dizájnhoz, ami korábban kiszivárgott. Persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a vásárlóknak szánt PS5 is így néz majd ki, sőt általában a fejlesztői konzolok teljesen másképp festenek, mint a végleges kiadások. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)