Hirdetés

PlayStation 5 - ez lesz a világ leggyorsabb konzolja?

|

Egy álláshirdetés legalábbis erre utalt, de aztán gyorsan eltüntették az erre vonatkozó részletet.

Hirdetés

A legutóbbi félgenerációs váltásnál az Xbox One X nyers erőben lenyomta a PlayStation 4 Prót, azt viszont egyelőre nem tudjuk, hogy a Microsoft és a Sony új, 2020 végén érkező gépei esetében ki nyeri az izmok csatáját. Nemrég a Sony egy álláshirdetéssel gondoskodott arról, hogy az erőméregetés újra téma legyen. 

Hirdetés

Senior Cloud Engineering Manager pozícióra keresnek épp alkalmas jelentkezőt a Sony illetékesei. Az álláshirdetésben pedig az szerepelt, hogy a munka elnyerője annak az elit csapatnak a tagjává válik, akik már nagyon izgatottak a világ leggyorsabb konzoljának piacra dobása miatt. Azt már tudjuk, hogy a PS5-ben SSD lapul, korábban pedig már prezentálták ki a Sony emberei azt, hogy milyen hihetetlenül gyorsan töltenek be a játékok az új vason. Ha tényleg a PS5 lesz a világ leggyorsabb konzolja, az remek válasz lehet az Xbox One X szlogenjére, elvégre a Microsoft ezt a konzolt a világ legerősebbének nevezte.

A teljes képet azonban némiképp árnyalja, hogy időközben a Sony eltávolította a szóban forgó mondatot az álláshirdetésből. Vajon túlzó volt a kijelentés, vagy csak nem akarják túl korán ellőni a PS5 érdemeit? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)