Hirdetés

Szavazz: szerinted az elemes vagy az akkumulátoros kontroller a jobb?

|

Most hogy az Xbox Series X és a PlayStation 5 kontroller is megmutatta magát a nagyérdeműnek, a régi kérdés merült fel az energiahasználat kapcsán, a ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak.

Hirdetés

Ugyan még rengeteg információra nem derült fény az idei ünnepi szezonra ígért konzolok kapcsán, de a kontrollereit már a Microsoft és a Sony is leleplezte. Noha mindkét eszköz rengeteget fejlődött, remek új funkciókat kapott, egy dolog változatlan: az Xbox Series X kontrollere elemeket használ (nyilván lesz majd cserélhető aksi is), míg a PlayStation 5-é beépített akkumulátorral érkezik. 

Hirdetés

Részemről mindig is ez utóbbit részesítettem előnyben, mivel az elemekhez fűződő viszonyom nem éppen felhőtlen, leginkább azért mert soha sincsenek kéznél, amikor kellenének. Vannak azonban, akiknek az Xbox féle koncepció áll közelebb a szívükhöz, ami bizonyos szempontból érthető, mivel sokkal kényelmesebb pár másodperc alatt kicserélni az elemeket egy komolyabb játék közben, mint a tévéhez közelebb húzódva, egy USB kábellel vacakolva várni, hogy feltöltsön a kontroller. Ráadásul tovább is bírja elemmel a cucc, és abból is lehet feltölthetőt venni.

Mindkét koncepciónak vannak előnyei és hátrányai, mi azonban a ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak - a lenti szavazáson bejelölhetitek, hogy szerintetek melyik a jobb, kommentben pedig várjuk az érveiteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)