Hirdetés

Külső merevlemezzel bővül a PlayStation-család

|

A Sony és a Seagate együttműködéséből született meg a csoda.

Hirdetés

Aki rendelkezik valamilyen konzollal, az jól tudja, hogy mekkora problémát jelent a folyamatos helyhiány, főleg, ha olyan nagy méretű videojátékokról van szó, mint a Red Dead Redemption 2. Ha ti is hasonló problémával küzdötök, akkor ne keressetek tovább, mutatjuk a megoldást. 

Hirdetés

A Sony bejelentette, hogy új termékkel bővül a PlayStation-brand, ugyanis partnerséget kötött a Seagate-tel, amelynek köszönhetően egy licencelt, külső merevlemez készült a PlayStation 4-hez, természetesen hasonló dizájnnal. A kiadó szerint a hiánypótló eszköz kapacitása 2 TB lesz és mindegyik konzolváltozatra optimalizálták, így nyugodtan használhatjuk a Slim és Pro verziókkal is mindaddig, amíg azok legalább a 4.55-ös szoftververziót futtatják. A Sony azt ígéri, hogy a sebességen nem lesz érzékelhető, hogy a játékokat a gyári merevlemezről vagy erről futtatjuk, ráadásul csak egy USB-kábel hozzá. 

A "Seagate Game Drive" a tervek szerint a jövő hét folyamán jelenik meg Észak-Amerikában és körülbelül 25 ezer forintba fog kerülni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)