Hirdetés

Tudjátok kinek van már meg otthon a következő generációs Xbox?

|

Az Xbox fejese, Phil Spencer a Twitterén kérkedett azzal, hogy a Project Scarlett lett az elsődleges konzolja otthon. Kösz, Phil.

Hirdetés

Az ugyebár biztos, hogy jövőre generációváltás történik, izgalmas időszak elé nézünk, a Sony, valamint a Microsoft is új fejezetet nyit a konzoltörténelemben. A redmondiak elméletileg egy elég ütős masinával készülnek, és persze a sajátjaik már gőzerővel próbálgatják az életérzést. Otthon. Mi meg irigyek vagyunk.

Hirdetés

Ugyan a játékosoknak még elég sokat kell várniuk, mire kipróbálhatják a Microsoft következő generációs platformját, Phil Spencer, az Xbox atyaúristene már javában nyüstöli a gépet, a Twitteren osztotta meg követőivel, hogy a héten hazavitte a saját Project Scarlettjét, ami hamar az elsődleges konzoljává vált. Természetesen folyamatosan játszik rajta, tartja a kapcsolatot a közösséggel, és természetesen az Elite Series 2-es kontrollert használja mindehhez.

Egyébként nem ez az első, hogy az Xbox-főnök ilyesmit nyilatkozik, már korábban is beszélt arról, hogy játszott ezt-azt a Project Scarletten. Az nem tiszta, hogy a mostani poszttal a konzol kész változatára vagy esetleg egy szimpla devkitre utalt, de nagyon sugárzik az arca az örömtől, mi pedig egyszer sem említettük az édesanyját a hír írása közben. Ez is eredmény ebben a rohanó, embertelen világban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)