Hirdetés

Kiszivárgott a Project Scorpio ára?

|

Egy viszonteladó oldalán bukkant fel a konzol, az ár pedig barátibb, mint azt a legtöbben várták.

Hirdetés

Miután néhány fontos dolgot már megszellőztetett a Microsoft a Project Scorpio kapcsán, a világ most arra vár, hogy az idei E3 keretein belül végre hivatalosan is bemutassák az új masinát, és elárulják annak árát is. 

Most egy spanyol viszonteladó weboldalán bukkant fel a konzol, egyelőre nyilvánvalóan placeholder képpel és megjelenési dátummal, az árnál pedig 400 euró szerepelt. A bejegyzést szinte azonnal el is távolították, de az internet nyilván nem felejt.

A Microsoft korábban prémium konzolként hivatkozott a Scorpióra, ami nyilván prémium árazást is jelent, pontos számokat azonban eddig nem mondtak. A PS4 Pro az eredeti PS4 nyitóárán, 400 dolláros címkével került a boltok polcaira, amit karácsonyra valószínűleg 300-ra le is fog tolni a Sony, így ha a Microsoft versenyben akar maradni, ők sem szállhatnak el nagyon. A 4-500 eurós indulás elég valószínűnek tűnik, egyáltalán nem lennénk meglepve, ha ezek a pletykák beigazolódnának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)