Hirdetés

Így fest a fejlesztői Project Scorpio

|

A Microsoft megmutatta, milyen Project Scorpio változatokat küldött ki a játékfejlesztőknek.

Hirdetés

Nemrég kiderültek a Project Scorpio végleges specifikációi, most pedig a Microsoft már ki is küldte az első fejlesztői példányokat. Mutatjuk, milyen külsőt kaptak a játékfejlesztőknek szánt feljavított példányok.

A legerősebb konzolként hirdetett Project Scorpio fejlesztői változataiba még egy kis többletet sikerült bepréselni, ugyanis ezek a konzolok 2 TB-os merevlemezzel és nem kevesebb, mint 24 GB DDR5 RAM-ot kaptak. GPU-ból is egy picivel erősebb került ezekbe a masinákba, ugyanis a Project Scorpio dev kitben már 40 helyett 44 számolóegységgel operál a grafikus vezérlő. 

A fejlesztői Project Scorpio ezen felül különleges hűtést is kapott, mivel a Microsoft megfigyelte, hogy a szakmabeliek gyakran egymás tetejére pakolják ezeket a gépeket, és különféle házi megoldásokkal biztosítják az megfelelő szellőzést. A dev kitnél így a konzol oldalára és hátuljára kerültek a szellőzők. Az előlapon ezen felül egy kis OLED kijelző is helyet kapott, ami a fejlesztők számára fontos adatokat írja ki, például az aktuális fps számot. 

Szintén extra lehetőség a konzollal dolgozó szakemberek számára, hogy bármikor leszimulálhatják vele a sima Xbox One és az Xbox One S teljesítményét is, így könnyebb lesz optimalizálni játékaikat a teljes termékcsaládra.

Megkaptuk a Project Scorpio dev kit részletes specifikációját is, összevetve testvéreivel:

Most már csak azt várjuk, hogy a kereskedelmi forgalomba kerülő Project Scorpio külsejéről is lerántsák végre a leplet. Nagy rá az esély, hogy nem fog sokban különbözni a fejlesztői modelltől. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)