Hirdetés

Project Scorpio - követelni kezdték az fps számlálót az előlapra

|

Valószínű, hogy csak a fejlesztői Project Scorpio kapja meg az előlapi OLED kijelzőt, de a játékosok is nagyon örülnének valami hasonlónak.

Hirdetés

Már korábban is beszámoltunk arról, hogy a fejlesztői Project Scorpio előlapján egy OLED kijelző is helyet kapott, ami például képes arra, hogy folyamatosan jelezze az éppen futó játék fps értékét. Erről a kis extráról most kikerült egy rövidke videó, a játékosok pedig megőrülnek érte.

Hirdetés

Jez Corden, a Windows Central munkatársa tette közzé Twitteren az alábbi videót, amiben azt kívánta mindenkinek megmutatni, mennyire jól néz ki a Project Scorpio dev kit. 

A fejlesztői konzol előlapján lévő gombok és a már említett OLED kijelző kapta a legnagyobb hangsúlyt a rövid felvételen, a közösségi oldalt pedig szinte azonnal elárasztották azok a bejegyzések, melyekben a játékosok a kereskedelmi forgalomba kerülő Scorpio esetében is követelik a pici kijelzőt.

Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy a konzol árán is dobna egy keveset, ha tényleg megtartanák a kijelzőt.

Szerintetek valóban szükség lenne egy ilyen megoldásra vagy felesleges az egész? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)