Hirdetés

Project Scorpio - itt vannak a végleges specifikációk

|

A Microsoft bejelentette, mit pakol a Project Scorpio borítása alá. A Sony kezdhet agyalni, mivel vágjon vissza.

Hirdetés

Régóta tudjuk már, hogy a Scorpio egy bivalyerős gép lesz, ami a konzolokat preferálóknak is elhozza a natív 4K-t. Fél év (vagy egy kicsit több) van még a megjelenésig, de a Microsoft már most finalizálta a felépítést.

A Digital Foundryn található táblázat alapján az új Xboxban nyolc, egyedi, x86-os CPU mag található 2.3GHz-es órajellel, negyven, 1172MHz-es számítási egység, 12GB GDDR5-ös RAM 326GB/s-os sávszéllel (4 GB-ot a rendszer használhat, 8 marad a játékoknak), egy 1TB-os, 2,5 hüvelykes merevlemez, és egy 4K UHD Blu-ray olvasására képes meghajtó. Minden tekintetben jelentős az előrelépés az Xbox One-hoz képest, és a különbség a PS4 Próhoz viszonyítva, mint azt az alábbi táblázat is mutatja. A CPU 30%-kal gyorsabb, a GPU 4,6-szor erősebb, a merevlemez olvasási sebessége pedig szintén javulni fog. A Forza Motorsport 6-ot 4K-ban, 60 fps-sel futtatja úgy, hogy teljes kapacitásának 60-70%-át használja, ami elég jó előjel.

Hogy ez részletesen mit jelent, és milyen PC-nek felelne meg, azt hamarosan a PCWorld cikkében olvashatjátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)