Hirdetés

Kiszivárgott egy fotó a PlayStation 5 devkitjéről és kontrolleréről

|

Emlékeztek még arra a nagyon ocsmány szörnyetegre, amit korábban láttunk? Na, úgy tűnik, tényleg olyan.

Hirdetés

A fejlesztői készletek dizájnja nagyon messze áll attól, amilyen majd a végleges, piacra kerülő gép lesz, de rejtély, hogy a PlayStation 5 devkit miért néz ki úgy, ahogy. Kicsit retrofuturisztikus, és láthatóan elég jól szellőzik.

Hirdetés

Ma indult el körbe a neten egy kép, ami rögtön két devkitet is mutat egymás mellett, valamint két kontrollert. Ez utóbbiak eléggé úgy néznek ki, mint a DualShock 4, de úgy tudjuk, eleve nem akartak változtatni a dizájnon, csak a funkciók tárházát bővítik és a light bart veszik le. Azt nem lehet tisztán kivenni, hogy a gépen lévő kijelző mit ír, de az All Games Delta szerint a "Demon's Souls Remake Prototype" felirat látható a második sorban. Az első Souls játék újrakiadásáról már többször hallottunk, elvileg a Bluepoint dolgozik rajta, akiknek a tavalyi Shadow of the Colossust is köszönhetjük.

A The Verge újságírója, Tom Warren megerősítette, hogy tényleg ilyen a gép, és azért ilyen a kialakítása, hogy a fejlesztők többet egymásra tudjanak pakolni, és azok ne melegítsék egymást.

Biztos, hogy a PS5 nem így fog majd kinézni, valószínűleg jövő nyárig várnunk kell a leleplezésére. A Sony tervezői azért igényesek, a PS4 család minden tagja elég jól mutat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)