Hirdetés

Új gamer cuccot vennél? Vedd szakértőktől!

|

Közelednek az ünnepek, telnek a kívánságlisták, de jól jön a segítség, ha nem tudjuk eldönteni, mely perifériák és hardverek lennének a leginkább megfelelők számunkra.

Biztosan előfordult már veled vagy egy cimboráddal, hogy a billentyűzet kettétört, az egér kirepült véletlenül a csukott ablakon, monitorod pedig hirtelen több pixelhibát jelenített meg, mint a játék előző fordulójában.  A kompromisszummentes játékélmény az egyik legfontosabb dolog egy gamer számára. Akadozó futtatás mellett nem csak idegbajt kapsz, de a játékban nyújtott teljesítményed is csökken és eszközeid élettartamára is hatással lehet.

Hirdetés

Mindezek fényében érdemes olyan üzletben beszerezned konfigurációd és perifériáid, amivel a későbbiekben is feltudod venni a kapcsolatot, információt kérhetsz garanciális ügyintézéssel kapcsolatban, vagy szakértői tanácsot kaphatsz kiszolgált készüléked lecserélésében.

Ha komolyan gondolod a gaminget, és az esetleg e-sportolói karrier is érdekel, fontos mindig naprakészen tartani felszerelésed, hogy a lehető legjobb formádat hozhasd az ellenfeleid ellen. Legújabb generációs Intel® Core™ processzorral ez nem akadály, főleg ha az egy HP Pavilion Gaming vagy egy OMEN by HP laptop agyaként biztosítja, hogy a maximumot hajtsd ki konfigurációdból.

A Radium.hu azon megbízható boltok közé tartozik, ami ügyfélorientáltságával és hatalmas termékválasztékával biztosan jó választás lesz számodra most és a jövőben is! Kínálata mindig az aktualitásoknak megfelelő, megtalálhatók benne a legfrissebb és legkeresettebb termékek a világ legkedveltebb számitástechnikai gyártóitól. Az e-kereskedelmi piacon több éves tapasztalattal rendelkezik. Gyors és hatékony ügyfélszolgálata online és telefonon egyaránt rendelkezésedre áll. Munkatársaik elhivatottak abban, hogy mindenkinek segítsenek megtalálni a hozzá legjobban illő laptopot, PC-t és perifériákat.

Vásárláskor számtalan hasznos szolgáltatást is igénybe vehetsz. Bővítsd laptopod RAM-mal, növeld háttértároló kapacitását, kérj pixelhiba tesztet kiszállítás előtt vagy pixelhiba garanciát akár 3 évre! Érdemes Facebook oldalukat is követni, mert hetente kisorsolnak egy darab gamer fejhallgatót vagy gamer egeret!

Brutális konfigurációk, piacvezető árak, ügyfélcentrikus kiszolgálás. RADIUM.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)