Hirdetés

Razer Naga Trinity teszt - három az egyben

|

Nem tudsz dönteni, hogy 2, 7 vagy 12 extra gombot akarsz-e az egeredre? A Naga Trinity-vel nem is kell!

Hirdetés

Nincs az a gombmennyiség, amit egy összetettebb MMO-ban ne tudnánk felhasználni. Tudják ezt a Razernél is, így a direkt ennek a közönségnek készülő Naga már több különböző változatban is szerencsét próbált a piacon, a Trinity-vel azonban megpróbálták ötvözni mindazt, ami sikerre vitte a termékeiket az elmúlt években.

Hirdetés

A Trinity különlegessége a moduláris kialakítás: a mágnesesen rögzített oldalsó panelt egyszerűen lepattinthatjuk, így választhatunk a 2-, 7-, és 12 gombos elemek közül. Ezek tökéletesen simulnak be az egér házába, nem lötyögnek, aki nem tudja, valószínűleg észre sem veszi majd, hogy nem egy egybefüggő vázról van szó. A potrohos dizájnnak köszönhetően nagyon kényelmesen rá tudjuk fektetni a tenyerünket, és bár elsőre talán furcsa érzés lesz fogni a Trinity-t, hozzá lehet szokni. Az egér jobb oldalát kiszélesítették, itt pihentethetjük az ujjainkat játék közben.

Nem mehetünk el szó nélkül a 16 000 DPI-s optikai szenzor mellett sem, ami az egyik legjobb a piacon. Ez elképesztően precíz kezelést tesz lehetővé még extrém körülmények között is, és bár a MOBA és MMO játékosoknak erre nem feltétlen van szüksége, azért szép dolog a Razertől, hogy nekik is a legjobbat nyújtják. A kialakítás és a súly (mindhárom panellel durván 120 g körül nyom a Naga Trinity) miatt az FPS játékosoknak nem ez a legjobb választás, de ha valaki a nehezebb egereket szereti, az ezzel is meg fog tudni barátkozni.

A beállításokat már a Razer Synapse legújabb verzióján keresztül végezhetjük, ami a kezdeti nehézségek után végre a régi kiegészítőket is felismeri, így már nem kell két drivert piszkálnunk a gépen. Maga a szoftver egyébként rengeteg lehetőséget biztosít, kezelhetjük a profilokat, színeket, makrókat, multimédiás gombokat, és a Razer Hypershiftet is, ami gyakorlatilag megkétszerezi a használható gombok számát.

A viszonylag nagy tömeg miatt néhány embernek valószínűleg túlsúlyos lesz, de az ergonómikus kialakításnak, a csúcskategóriás szenzornak és a variálható kiosztásnak köszönhetően megéri az árát.

9/10

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)