Hirdetés

Háromkijelzős laptopon dolgozik a Razer

|

A Project Valerie egy nagyon érdekes notebook, aminek fő képernyője mögül két ugyanolyan, 4K IGZO megjelenítő nyílik ki.

Hirdetés

Amikor azt hittük, a hajlított kijelzős laptop lesz a gamer notebookok következő generációja (igazából nem hittük, de elég lett volna, ha csak ekkorát lépnek előre), a Razer bedobta a Project Valerie-t.

A cég úgy gondolja, egyre többen használnak egynél több monitort játékhoz, és mivel két monitort magunkkal cipelni bonyolult, illetve nem is lehet jól a laptop kijelzője mellé illeszteni őket, kitalálta a háromkijelzős masinát. A Valerie két, az alaphoz hasonlóan 17,3 hüvelykes extra monitorja gombnyomásra nyílik ki, és tökéletesen illeszkedik. Mindegyik ugyanolyan minőségben jeleníti meg a képet, a Razer Chroma technológia miatt pedig a szépen világítják meg környezetüket.

A Razer a Project Valerie-t nem feltétlenül gamereknek ajánlja, munkához is kiválóan használható. Mivel egy Razer Blade Pro 1 millió forintnál indul, ez ha elkészül valaha, minimum kb. 1,5 millióba fog kerülni, szóval kell még pár év, mire az átlag felhasználóhoz is eljuthat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)