Hirdetés

Retro Sega konzolok érkezését pletykálják

|

Igaz hivatalos megerősítés nincs, többen tudni vélik, hogy hamarosan egy klasszikus konzol új változatával rukkol elő a Sega.

Hirdetés

A Nintendo Classic Mini széria debütálása tisztán bizonyította, hogy a retro konzolok új kiadásának abszolút van piaca, ezt pedig az Atari is megpróbálja meglovagolni majd egyszer. Úgy tűnik, a versenybe hamarosan a Sega is beszáll, igaz, erről egyelőre csak pletykák szólnak.

Hirdetés

NintendoLife beszámolója szerint a nemrég Las Vegasban véget ért CES-en utalt egy ilyen projektre a japán kiadó egyik partnere, a Retro-Bit. A két cég már most is gyárt közösen hardvereket, egészen pontosan az eredeti Sega konzolokhoz dobtak piacra különböző perifériákat. De állítólag a hardvervilág legnagyobb kiállításán arra utaltak a látogatóiknak, hogy hamarosan egy gépet is újra kiadnak az eredeti gyártóval közösen. A pletykának némi hitelt ad, hogy a Sega is megkérdezte nemrég a rajongóitól Twitteren, melyik volt a kedvenc konzoljuk, ahogy a Retro-Bit is utalt rá, hogy hamarosan izgalmas híreket kapunk a japán cég háza tájáról, de persze ezek nem bizonyítanak semmit, de akár jelenthetik egy esetleges bejelentés előkészítését.

Mit gondoltok, tényleg érkezik egy retro Sega konzol? Ha igen, ti melyikkel játszanátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)