Hirdetés

Szavazz: téged mennyire hoznak lázba az újra kiadott retro konzolok?

|

Hódít a C64 Mini, júniusban jobban fogyott a NES Classic, mint a PlayStation 4. Tombol a retró, ennek kapcsán a ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk.

Hirdetés

Ki hitte volna, hogy meglehetősen korlátozott szoftveres képességekkel bíró (most hogy mi hogyan bővíthető a garázsban, abba ne menjünk bele) retro konzolok ilyen nagy népszerűségnek örvendenek majd? Talán ti is olvastátok az NDP jelentését, miszerint júniusban minden más jelenlegi generációs konzolt (amelyek egyébként nem fogynak rosszul egyébként) lenyomott a NES Mini Classic. 

Hirdetés

Nem semmi! Az ember azt gondolná, hogy vagy az eredeti konzolok, vagy a mostani játékpiac mozgatja a rajongókat, de az új testbe gyömöszölt régi élmények is megtalálták közönségüket. Ennek kapcsán a ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk. Jöhet még sok ilyen retro masina? Vagy elég volt ennyi? Titeket mi mozgat meg? Szavazzatok vagy kommentben mondjátok el véleményeteket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)