Hirdetés

Saját kontrollert kap a Monster Hunter Rise

|

A Nintendo keményen ráfekszik a Switch-exkluzív érkezésére, így a gyűjtők és rajongók hamarosan csinos perifériákkal gazdagodhatnak majd.

Hirdetés

Tegyük fel, hogy van már egy Nintendo Switch konzolod, és tegyük fel, hogy egy Pro kontrollered is, amibe beleégettél több száz órányi izzadságot. Megveszed a Monster Hunter Rise-ot, de valami nem tökéletes az élményben.

Te nem tudod mi az, de a Nintendo igen: nem a Monster Hunter Rise Pro kontrollert használod a Monster Hunter Rise Nintendo Switchhez kötve.

Hirdetés

A Nintendo minden fronton támad az új epizód közelgő érkezését kihasználva. Japánban lesz elérhető a fentebb említett páros, melyek gyönyörű, arany motívumokkal díszített, különleges kiadásai a már ismert hardvereknek. Fontos megjegyezni, hogy egyelőre nem tudunk semmit sem a kontroller, sem a konzol nyugati forgalmazásáról.

Monster Hunter Rise Switch - 38 400 japán jen (~ 110 000 Ft)

Monster Hunter Rise Pro kontroller - 7 480 japán jen (~ 21 000 Ft)

Mindkettő a játék megjelenésével egy időben, tehát 2021. március 26-án kerül a boltok polcaira Japánban. Remélhetőleg nekünk sem kell sokat várnunk rájuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)