Hirdetés

Még több kiegészítő érkezik a Sea of Thieves-es Xbox-kontrollerhez

|

A Microsoft bejelentett néhány újabb kütyüt, amelyekkel teljes lesz a kalózos gyűjteményünk.

Hirdetés

Néhány hete írtunk arról, hogy bejelentésre került egy különleges, Sea of Thieves-es dizájnnal rendelkező Xbox-kontroller, ami a jelek szerint csak a kollekció egyik darabja, ugyanis érkezik még három másik eszközök, amelyek megkönnyíthetik egy kicsit a kalózéletet.

Hirdetés

Nemrég lett bejelentve, hogy a vezeték nélküli kar mellé bezsákolhatunk majd egy 2 TB-os, a kontrollerhez hasonló dizájnú game drive-ot, amit a Seagate gyárt, illetve jár mellé egy hónapnyi Xbox Game Pass-előfizetés, valamint egy játékbeli fegyver is. Emellett a Controller Gear közreműködésével érkezik még egy kontroller töltő, valamint egy állvány is, amelyek kinézetükben szintén passzolnak a többi kütyühöz.

Azonban az önjelölt kalózoknak elég mélyre kell nyúlniuk a kincsesládáikban, ha be akarják szerezni ezeket a jóságokat. A game drive március 20-án válik elérhetővé külföldön, 89.99 dollárért, azaz kicsivel több mint 22 ezer forintért. A töltő és az állvány ugyanazon a napon, február 19-én jelennek meg, előbbi 49.99 dollárért (kb. 12500 forint), utóbbi pedig 14.99-ért (közel 4000 forint).

Ti tervezitek beszerezni valamelyik különleges kiegészítőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)