Hirdetés

Sea of Thieves - piszkosul menő kontrollerrel kalózkodhatunk

|

A Sea of Thieves által ihletett, a sötétben világító Xbox One kontrollert ad ki a Microsoft még a játék megjelenése előtt.

Hirdetés

Ugyan a Microsoft rendszeresen ad ki különböző színösszeállítású Xbox One kontrollereket, a Sea of Thieves kapcsán egy ezeknél is extravagánsabb dizájnnal álltak elő. A játék fő színeinek használata mellett több más apróságot is kitaláltak, hogy tényleg a kalózok jussanak eszünkbe, ha a kontrollerre nézünk.

Hirdetés

A bal analóg kar köré például felfestik az égtájakat, mintha egy iránytű volna, a jobb ravaszt pedig arany színnel borítják. De a Sea of Thieves-ihlette kontroller a játékban szereplő nem éppen természetes ellenfelekre is utal: ahogy az alábbi galériában láthatjátok, a kontroller elejére festett szemkötős koponya világít a sötétben. De az áttetsző lila borításnak köszönhetően elég jó fog kinézni az új gamepadjük a fényben is. A kontroller már előrendelhető a Microsoft oldalán és még a Sea of Thieves március végi rajtja előtt, február 15-én megjelenik. A 65 fontos brit ár alapján viszont úgy tűnik, az átlagos One kontrollereknél drágább is lesz a különleges külsejű változat.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)